Kontakt os: 45 85 03 88  

Kontakt Kundeservice 

45 85 03 88

 Vi er klar til at betjene dig mandag - torsdag 8:00-15:30
​og Fredag 8:00-15:00​

Condens 5000 WT

​Ønsker du en sikker, økonomisk og kompakt varmeløsning i din bolig, så er denne gaskedel fra Bosch et godt valg til dig. 

​Uanset størrelsen på dit hjem, er der plads til den kompakte gaskedel, som har en indbygget 50 liters varmtvandsbeholder, hvilket gør den til en tilpasningsvenlig og praktisk løsning. Du får et kondenserende gasfyr, der har en modulerende brænder, så den altid tilpasser sin ydelse og derfor kun bruger den nødvendige mængde af gas. 

Den er både strømbesparende, økonomisk og nøjsom, da basisstyringen, den effektive pumpe og den digitale kedelregulering, i standby-drift, kun bruger 2 watt.

Condens 5000 WT har en lav følsomhed over for snavs og en lang levetid, bl.a. fordi varmeveksleren er af trykstøbt aluminium

Desuden fungerer gasfyret (og alle andre gasfyr fra Bosch) også optimalt ved svingene varme. Modellen er også ideel til hjem med højere vandhårdhed, da beholderne har en robust rørspiralkonstruktion.

Det er nemt at betjene gasfyret, fordi det kan åbnes forfra. Det giver let adgang til vedligeholdelse og et fuldt overblik. Den intelligente regulering gør også at ydelsen i gasfyret hurtigt bliver tilpasset det behov I har. 

Tekniske detaljer​

ZWSB 30-4 A23

ErP-mærkat, URL

A*** ➝ G

Nom. varmeeffekt

23 kW

Nettovægt

​80 kg